Хто любить солодке, хтось солоне, ну, а я останнім часом люблю - кисле! Виявляється, що в даному смаку є, де розвернутися! Наприклад, можна приготувати кисленький салатик. І робиться це дуже просто! Для кислого салату знадобиться: редиска - 10-15 шт., зелене яблуко - 1 шт., щавель - 200 гр., листя салату - за смаком, часник - 1 часточка, цукор - 1 ст.л., рослинне масло, сіль, зелень - для прикраси.
Всі інгредієнти салату необхідно ретельно вимити. Редиску порізати тонкими кружечками, яблуко - пластинками, щавель - шматочками. Часник дрібно порубати. Змішати в чашці все вищеперелічене, додати до салату цукор і сіль, заправити його рослинним маслом і потім знову ретельно перемішати.
Отриманий салат подавати в тарілочках або вазочках на листках салату (вони повинні бути під ним). Зверху салат обов'язково потрібно прикрасити свіжою зеленню.
Для більш тонкого смаку до салату можна додати сік лимона і дрібно порізані волоські (або будь-які інші) горішки.