Главная » Статьи » Рецепти

Як смачно замаринувати шашлик?
Шашлик можна готувати вдома в духовці або на сковорідці, на природі (дрова, вугілля). Головний секрет смачного шашлику - правильний маринад! Секрети смачних маринадом ми розкриємо вам...
Шматочок свинячого ошийка нарізаємо великими шматочками, якщо на багатті будемо шашлик готувати, складаємо в зручну за розмірами ємність і солимо, перчимо, перемішуємо з нарізаними кільцями ріпчастою цибулею. Додаємо оцет і воду. Це найпростіший варіант маринаду. Простий і вдалий.

Шматочки м'яса можна також перемішати з цибулею і меленим перцем, потім залити червоним сухим вином, перемішати ретельно і залишити на пару годин.

Оригінальний варіант маринаду для курячого шашлику: наріжте м'яса не крупно і занурте в молочну сироватку. Через три години можна робити шашлики.

Ще один варіант: у каструльку вливаємо томатний сік, додаємо сіль і мелений перець, додаємо майонез і все перемішуємо, занурюємо в цей маринад м'ясо на ніч.

Можна маринувати свинину або курятину в нежирному кефірі, виходить дуже ніжний шашлик.
Для будь-якого виду маринаду обов'язковим є додавання ріпчастої цибулі.
Категория: Рецепти |
| Теги: шашлик, варіант
Як спекти пісочний пиріг з сиром?
Смачні рецепти розсольнику
Як зробити запечена з часником хліб?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: