Главная » Статьи » Рецепти |
Як смачно замаринувати шашлик?
Шашлик можна готувати вдома в духовці або на сковорідці, на природі (дрова, вугілля). Головний секрет смачного шашлику - правильний маринад! Секрети смачних маринадом ми розкриємо вам... Шматочок свинячого ошийка нарізаємо великими шматочками, якщо на багатті будемо шашлик готувати, складаємо в зручну за розмірами ємність і солимо, перчимо, перемішуємо з нарізаними кільцями ріпчастою цибулею. Додаємо оцет і воду. Це найпростіший варіант маринаду. Простий і вдалий. Шматочки м'яса можна також перемішати з цибулею і меленим перцем, потім залити червоним сухим вином, перемішати ретельно і залишити на пару годин. Оригінальний варіант маринаду для курячого шашлику: наріжте м'яса не крупно і занурте в молочну сироватку. Через три години можна робити шашлики. Ще один варіант: у каструльку вливаємо томатний сік, додаємо сіль і мелений перець, додаємо майонез і все перемішуємо, занурюємо в цей маринад м'ясо на ніч. Можна маринувати свинину або курятину в нежирному кефірі, виходить дуже ніжний шашлик. Для будь-якого виду маринаду обов'язковим є додавання ріпчастої цибулі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |