Главная » Статьи » Рецепти

Як готувати гхуриба
>Гхуриба (або гриба, гориба) - це невеликі, злегка приплюснуті кульки з розсипчастого тіста з потрісканою корою, традиційна французька випічка. Гхурибы посипають цукровою пудрою з корицею, мажуть медом, додають в тісто мелений мигдаль, кокосову стружку.Необхідні продукти: 500 гр білого пшеничного борошна, 100 гр цукрової пудри, 2 столові ложки кунжуту, півсклянки олії без запаху, склянка топленого вершкового масла, 2 пакетика пекарського порошку (розпушувача для тіста), щіпка солі.
Процес приготування: обсмажити на сухій сковороді кунжутне насіння.
У глибокій мисці змішати борошно, цукрову пудру, кунжут, сіль, розтоплене вершкове і рослинне масла. Швидко замісити однорідне, гладке тісто. Загорнути тісто у харчову плівку і помістити в холодильник на ніч.
Дістати, розім'яти руками в коржик, насипати пекарський порошок і добре вимішати, рівномірно з'єднуючи з тестом.
Зліпити маленькі кульки (діаметром 5 см) і викласти на деко, покрите пергаментним папером. Випікати в заздалегідь нагрітій до 160 ° с духовці.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, кульки
Форшмак
Як і в чому зберігати чай?
Як готується кавовий крем?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: