Главная » Статьи » Рецепти |
Салат "Клязьминський"
>Простий за способом приготування, що складається з доступних продуктів, але смачний і ситний м'ясний салат. Наявність редьки робить його особливо корисним. Також можна використовувати не чорну, а зелену редьку. Необхідні продукти: 500 г відвареної яловичини, 1 сира морква, 1 цибуля, 1 чорна редька, 2 ст. ложки рафінованої олії, майонез, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дуже маленькими кубиками. В розігрітому маслі в сковороді обсмажити цибулю до прозорості, додати моркву, перемішати, смажити разом 5 хвилин. Редьку натерти на дрібній тертці, посолити, нехай постоїть 15 хвилин і пустить сік. Злити всю рідину з редьки і ретельно віджати її. М'ясо порізати соломкою. У салатнику змішати всі інгредієнти, посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і дати настоятися півгодини для посилення смаку. Можна також салат укладати шарами, промазуючи майонезом, в такій послідовності: цибулю з морквою, м'ясо, редька. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |