Главная » Статьи » Рецепти

Салат "Клязьминський"
>Простий за способом приготування, що складається з доступних продуктів, але смачний і ситний м'ясний салат. Наявність редьки робить його особливо корисним. Також можна використовувати не чорну, а зелену редьку.
Необхідні продукти: 500 г відвареної яловичини, 1 сира морква, 1 цибуля, 1 чорна редька, 2 ст. ложки рафінованої олії, майонез, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування: моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дуже маленькими кубиками.
В розігрітому маслі в сковороді обсмажити цибулю до прозорості, додати моркву, перемішати, смажити разом 5 хвилин.
Редьку натерти на дрібній тертці, посолити, нехай постоїть 15 хвилин і пустить сік. Злити всю рідину з редьки і ретельно віджати її.
М'ясо порізати соломкою.
У салатнику змішати всі інгредієнти, посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і дати настоятися півгодини для посилення смаку. Можна також салат укладати шарами, промазуючи майонезом, в такій послідовності: цибулю з морквою, м'ясо, редька.
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, салат
Як готуються млинці з кропом?
Яблука, запечені з червоною смородиною і збитими вершками
Як готують чай масала?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: