Главная » Статьи » Рецепти

Виноградне желе
Список необхідних для того, щоб приготувати желе продуктів: півлітра виноградного соку, одна упаковка желатину, дві столові ложки сушених плодів шипшини, одна невелика гроно винограду (зеленого або синього), дві чайних ложки цукру, листочки м'яти для прикраси.
Сушені плоди шипшини необхідно залити двома склянками окропу і заварювати в чайнику близько десяти хвилин. Потім отриманий чай процідити і охолодити. Залити желатин чаєм з шипшини і почекати поки він набубнявіє, а потім поставити на невеликий вогонь і нагрівати до тих пір, поки желатин не розчиниться повністю. Змішати отриману рідину з виноградним соком, залишивши зовсім трохи соку для прикраси, і розлити желе у формочки або склянки, після чого поставити в холодильник до повного застигання желе.
Залишився виноградний сік вмочити по черзі кожну виноградинку, а потім обваляти в цукровому піску. Прикрасити застигле желе таким цукровий виноградом і листочками м'яти.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: желе, шипшини
Як готується салат "Подарунок"?
Як смачно приготувати ніжну свинячу печінку з солоними огірочками?
Як приготувати апельсинові сирники?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: