Главная » Статьи » Рецепти

Цукрові трубочки
В трубочки можна загорнути все, що душа забажає - ягоди, мармелад, варене згущене молоко, повидло, варення, шоколад. Головне - добре заліпити краї щоб начинка не витекла.
Для тесту нам знадобиться:
200 грам сметани
200 грам вершкового масла (або маргарину)
Половина чайної ложки соди
Дві з половиною склянки борошна
Для начинки - варення, повидло, ягоди тощо
Для обсипання - цукор

В кладемо сметану соду, розмішуємо. Залишаємо хвилин на п'ять щоб сода погасилась. Масло розтоплюємо і даємо охолонути. Змішуємо зі сметаною і починаємо підсипати муку. У нас в процесі замісу повинно вийти м'яке, пластичне тісто, не прилипающее до рук. Скачуємо його в кулю, загортаємо в харчову плівку і прибираємо на годинку в холодильник (якщо часу немає - півгодини буде достатньо).

Охолоджене тісто розгортаємо в тонкий пласт (але без фанатизму, інакше тісто буде рватися і начинка витече). Розрізаємо пласт на прямоугольнички довільного розміру. На одну сторону (широку) кладемо начинку і звертаємо рулетиком. Кінчики і широкий край защипуємо. Кожну трубочку обвалюємо в цукрі, викладаємо на деко. Випікається печиво приблизно 20 хвилин, температура духовки 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, кладемо
Цибулевий суп
Як приготувати м'ясо по-французьки
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: