Главная » Статьи » Рецепти |
Суп з червоної сочевиці з фрикадельками
Для корисного, наваристий і дуже смачного супу з сочевиці можна брати будь-яке м'ясо, але бажано вибрати баранину або молоду телятину. Що знадобиться для приготування Літр овочевого бульйону 150 грам червоної сочевиці Сік одного лайма або половинки лимона 500 грам м'ясного фаршу Дві цибулини Дві часточки часнику Одне яйце фарш Сіль, мелений перець за смаком Чайна ложка меленого куміна Чайна ложка куркуми Чотири свіжих помідора Чайна ложка меленого коріандру Щіпка кориці (за бажанням) Рослинна олія Приготування Спочатку приготуйте фарш для фрикадельок. Змішайте м'ясний фарш, змелену цибуля (одну цибулину), часник, яйце. Приправте сіллю і спеціями за смаком. Зробіть невеликі кульки, розміром не більше волоського горіха, приберіть в холодильник. Для супу розігрійте масло в глибокому сотейнику. Додайте дрібно нарізану цибулю, помідори і спеції. Готуйте при постійному помішуванні до м'якості помідорів і цибулі. Додайте сочевицю, влийте бульйон. Дайте закипіти і варіть під кришкою на малому вогні півгодини. Додати фрикадельки, нехай суп ще раз закипить, зменшіть вогонь і варіть на слабкому вогні ще 20 хвилин до готовності фрикадельок. В кінці приготування додайте за смаком сіль, мелений перець, влийте сік лайма чи лимона. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |