>Куряча печінка відмінно підходить для закритого пирога. Смачним виходить поєднання розсипчастого пісочного тіста з ніжною і соковитою начинкою. Просто і швидко готувати пиріг з курячою печінкою, зустрічаючи гостей.Необхідні продукти. Для тесту: 250 г маргарину, чайна ложка солі, 2-2 .5 склянки борошна, 3-5 столових ложок холодної кип'яченої води (можна мінеральної), 1 яйце (змащувати тісто). Для начинки: 500 г свіжої курячої печінки, пучок зеленого цибулі, сіль, червоний і чорний мелений перець за смаком, 2 столові ложки соняшникової олії. Процес приготування. Спочатку зробити начинку. Добре промити печінку, дрібно порізати. У глибокому сотейнику нагріти масло, трохи прогріти в ньому нарізані білі дінця зеленого лука. Обсмажити печінку, додати сіль, перець, нарізані зелену цибулю, готувати під кришкою при мінімумі нагріву 20 хвилин, періодично перемішуючи. Робимо тісто, порубавши маргарин зі склянкою борошна, посолити. Вливати воду і присипати борошно, замішувати трохи в'язке тісто. 2/3 тіста розкачати, викласти у форму, рівномірно розкласти печінку, накрити розкатаним пластом. Защипати краї, змастити пензликом збовтаним яйцем. Поставити в нагріту до 180 ° с духовку. Випікати, поки верх не стане рум'яним.