Ви любите вівсянку? Якщо не любите - радимо переглянути своє ставлення до цієї полезнейшей каші. А якщо любите і регулярно їсте - пропонуємо новий рецепт її приготування. Все дуже просто і максимально доступно готується. Купуються насіння льону (такі можна купити в супермаркеті або найближчій аптеці) і подрібнюються в ступці або кавомолці. Подрібнені таким чином насіння нагадують дрібний порошок з приємним горіховим ароматом. Відкладаємо насіння в бік і займаємося вівсянкою.
Пластівці швидкого приготування заливаємо окропом (співвідношення один до двох, відповідно пластівці і окріп), перемішуємо, додаємо зовсім небагато солі. На одну порцію такої страви на сніданок можна взяти повну чайну чашку сухих пластівців.
Через кілька хвилин пластівці набухають в окропі. У готову вівсянку залишається тільки всипати подрібнені насіння льону і все, можна снідати. Якщо у вас немає часу подрібнювати насіння льону - засипайте їх цілими. Смак вівсяної каші від цього не постраждає. Приємного!