Мені дуже подобаються страви, до складу яких входить чорнослив - цей інгредієнт додає незвичайний смак страви, є його своєрідною родзинкою! Тому ось ще один подібний рецепт - короп з чорносливом і цибулькою. Продукти, які необхідні, щоб приготувати це блюдо: півтора кілограма карпа, половина склянки рослинного масла, чотири цибулини середніх розмірів, половина склянки білого столового вина, чорнослив - 20 штучок, борошно, сіль і перець, лимон для прикраси. Добре промитого і повністю очищеного карпа обваляти в борошні, добре посолити, покласти на деко і поставити в середньо нагріту духовку. Тушкувати на олії до полуготовности.Затем коропа викласти на тарілку, а в що залишився на деку жирі нарізану цибулю згасити. Далі на цибулю викласти карпа, поперчити і залити білим вином. Попередньо замочений чорнослив викласти навколо риби і потім запікати в духовці до повної готовності. Готову страву викласти на тарілку і прикрасити часточками лимона.