Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі котлети з сиром
Щоб приготувати курячі котлети по пропонованим рецепту знадобиться мінімум інгредієнтів і трохи часу. Процес приготування простий і швидкий. Необхідні продукти Кілограм курячого філе Три великих цибулини Два яйця Половинка французького батона 200 грам сиру Пучок свіжого кропу Сіль і спеції Вершкове масло для смаження цибулі Рослинна олія для смаження котлет Трохи молока Приготування Дві цибулини дрібно нарізати, обсмажити до м'якості у вершковому маслі. Куряче філе разом з однією ріпчатої цибулиною прокрутити через м'ясорубку, потім пропустити через м'ясорубку розмочений в молоці білий хліб і обсмажену цибулю. Дрібно порізати кріп. Додати у фарш яйця, кріп, перемішати. Щоб фарш став більш однорідним і краще склеился, його можна побити об стіл (залишати). Потім додати сіль і спеції за смаком і ще раз відбити. Прибрати в холодильник на годину. З охолодженого фаршу зробити невеликі котлетки, обсмажити в олії на середньому вогні до рум'яного кольору. Скласти на деко або у форму (в один шар) і посипати тертим сиром. Поставити в духовку, запікати на невеликому вогні хвилин десять. Подавати з будь-яким гарніром. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 5 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |