Главная » Статьи » Рецепти |
Пісна кухня. Як приготувати ікру з часнику?
Всім раджу приготувати часникову ікру, яка ідеально доповнює будь-обід (за умови, звичайно, що ваше коло спілкування буде укладено лише тими людьми, які теж їли цю ікру, тому що самі розумієте запах цієї закуски досить яскравий і специфічний). Ікра з часнику Вам знадобляться: Часник - 20 р Хліб - 1 скибочка (60 г) Горіхи волоські (очищені) - 60 г Маслини (без кісточок) - 5-7 шт. Сік лимонний (свіжовичавлений) - 1 ч.л. (повна вщерть) Олія (бажано оливкова) - 1 ст.л. Сіль, перець - за смаком Спосіб приготування: Почистіть часточки часнику і розітріть у ступці з допомогою толокушки. Потім, в отриману часникову масу покладіть горіхи і, з допомогою толокушки, розімніть все в однорідну масу. Після цього на черзі у вас хліб, попередньо замочений у воді. Розкришите його або руками, або за допомогою виделки, і змішайте з стовчене часником і горіхами. Далі, при постійному перемішуванні отриманого часниково-горіхового пюре, введіть в нього оливкова (або будь-яке інше рослинне) масло. У вас повинна вийти досить рівна однорідна маса. Сіль і перець додавайте у відповідності з власними побажаннями й потребами. Останнім компонентом часниковою ікри є лимонний сік. Його треба влити і ретельно перемішати з усією масою. Хоч в рецептурі і вказані маслини, ви можете сміливо від них відмовитися, хоча їх присутність дуже прикрашає цю закуску. Солоний смак маслин чудово поєднується з гостротою часнику. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |