Главная » Статьи » Рецепти

Курячі фрикадельки з баклажанами
Фрикадельки спочатку обсмажують в маслі, і потім разом з баклажанами тушкуються в ароматному сметанному соусі. Смачне, корисне і легке для шлунка блюдо. Гарнір до нього підійде будь-який.
Що знадобиться для приготування
500 грам курячого фаршу
Два великих баклажана
300 грам сметани
Півсклянки молока
Дві чайних ложки борошна
Кілька часточок часнику
Свіжа або суха зелень
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія

Приготування

З баклажанів зріжте шкірку, м'якоть наріжте кубиками середнього розміру і покладіть в подсоленую воду на 20 хвилин. Потім відіжміть від води.
У курячий фарш додайте сіль і спеції, зелень, добре вимісіть. Мокрими руками сформуйте невеликі фрикадельки і обсмажте на добре розігрітій олії до рум'яного кольору. Додайте до фрикадельок баклажани. Накрийте кришкою, зробіть середній вогонь і тушкуйте п'ять хвилин. у сметану влийте молоко, додайте борошно, розмішайте і вилийте в сковорідку з фрикадельками. Додайте часник, суху або свіжу зелень. Прогрійте, доведіть до кипіння і тушкуйте на невеликому вогні 15 хвилин. Подавайте з будь-яким гарніром або салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: добре, Фрикадельки
Як приготувати апетитні картопляні кнедлі?
Як приготувати закуску «Наполеон»?
Як приготувати курячі котлети з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: