Главная » Статьи » Рецепти |
Курячі фрикадельки з баклажанами
Фрикадельки спочатку обсмажують в маслі, і потім разом з баклажанами тушкуються в ароматному сметанному соусі. Смачне, корисне і легке для шлунка блюдо. Гарнір до нього підійде будь-який. Що знадобиться для приготування 500 грам курячого фаршу Два великих баклажана 300 грам сметани Півсклянки молока Дві чайних ложки борошна Кілька часточок часнику Свіжа або суха зелень Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Приготування З баклажанів зріжте шкірку, м'якоть наріжте кубиками середнього розміру і покладіть в подсоленую воду на 20 хвилин. Потім відіжміть від води. У курячий фарш додайте сіль і спеції, зелень, добре вимісіть. Мокрими руками сформуйте невеликі фрикадельки і обсмажте на добре розігрітій олії до рум'яного кольору. Додайте до фрикадельок баклажани. Накрийте кришкою, зробіть середній вогонь і тушкуйте п'ять хвилин. у сметану влийте молоко, додайте борошно, розмішайте і вилийте в сковорідку з фрикадельками. Додайте часник, суху або свіжу зелень. Прогрійте, доведіть до кипіння і тушкуйте на невеликому вогні 15 хвилин. Подавайте з будь-яким гарніром або салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |