Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати оливковий майонез?
>Для приготування такого майонезу вам знадобиться 2 курячих яйця, 1-2 склянки рафінованої олії, трохи солі, сік половини лимона, 150 грам оливок, 1 чайна ложка гірчиці.
Майонез готується за 35 хвилин. Маслини відокремлюємо від кісточок з допомогою чайної ложки і перемелюємо в однорідну масу з допомогою блендера. Додаємо до них сирі яйця, сік лимона і чайну ложку підготовленої гірчиці. Знову збиваємо блендером до однорідної маси. Потім тонкою цівкою вливаємо трохи рослинного масла і ще раз збиваємо.

За бажанням, у майонез можна додати чорний перець, кріп або іншу зелень. Готовий майонез необхідно поставити на кілька годин і подавати до столу в холодному вигляді. Добре поєднується з м'ясними стравами, а особливо з морепродуктами і рибою.
Категория: Рецепти |
| Теги: майонез, сік
Скумбрія, запечена з травами
Розсольник по-купецькому
20 кращих рецептів тортів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: