Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити рогалики без дріжджів і масла?
Начинка для рогаликів може бути будь - сухофрукти, варення густе повидло, банани, абрикоси, горіхи з корицею і цукром. Тісто виходить ніжне, м'яке, смачне і дуже добре піднімається.
Що знадобиться для приготування
Півтори склянки борошна
Чотири - п'ять столових ложок сметани
50 грам цукру
Одне яйце
Чайна ложка меду
Щіпка солі
Півтори чайних ложки розпушувача
Для начинки - курага, чорнослив, джем або густе повидло.

Приготування

Яйце збиваємо з цукром, потім кладемо сметану, мед і сіль. Розмішуємо до однорідної маси. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем. Всипаємо в рідку суміш і замішуємо м'яке тісто. Даємо йому трохи полежати, поки готується начинка.

Якщо начинка буде з сухофруктів, то їх потрібно залити окропом хвилин на 10-15, потім промити під холодною водою, обсушити і нарізати шматочками.
В начинку з повидла або джему додайте трохи крохмалю або мелених волоських горіхів - тоді вона не буде витікати.

Тісто розкачати в коло, розрізати на сегменти. На широку частину кожного трикутника покласти начинку, згорнути рогалик. Верх можна змастити молоком і присипати цукром з корицею. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до рум'яного кольору. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, Начинка
Як швидко приготувати коржі для торта?
Як приготувати фахитас з яловичиною?
Рецепт майонезу без яєць
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: