Звичайними грінками приготованими з хліба або батона нікого не здивуєш - це блюдо просте, але незмінно смачне і тому необхідне, але от якщо звичний рецепт трохи урізноманітнити, то у вас вийдуть апетитні грінки з начинкою, які чудово прикрасять звичайні і звичні страви для сніданку - вони смачні, дуже ситні, ну а ще й незвичайні! Щоб приготувати грінки з секретом пропонованого рецепту вам знадобиться наступне (на одну порцію): дві скибочки хліба для сендвіча, один тонкий скибочку сиру, один шматочок шинки (або вареної ковбаси), одне яйце, три столові ложки молока, щіпка солі, а також панірувальні сухарі і рослинне масло для смаження.
Сире яйця потрібно змішати з вказаною кількістю молока, додати дрібку солі і злегка збити отриману суміш за допомогою віночка. На один шматок хліба викласти шинку або ковбасу, покласти тонку скибочку сиру і зверху накрити другим шматочком хліба. Отриманий бутербродик розрізати по діагоналі на дві частини - вийде два трикутника. У сковорідці розігріти рослинне масло. Трикутники-грінки швидко вмочити в суміш молока і яйця, потім обваляти в панірувальних сухарях, відправити на вже гарячу сковорідку і обсмажити з двох сторін до золотистого кольору. Подавати такі грінки потрібно ще гарячими - саме в цьому випадку вони будуть дивовижно смачними.