Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити мариновану цвітну капусту?
![]() Що знадобиться для приготування Головка цвітної капусти (вагою близько 500 грам) Моркву (за бажанням) 300 мл води Столова ложка крупної солі Дві столові ложки цукру Три - чотири столові ложки яблучного оцту (5%) Чайна ложка сухої суміші приправ для маринування Приготування Замість суміші для маринування можна взяти перець - горошок, запашний перець, зерна гірчиці, насіння кропу, часточку часнику, коріандр, лавровий лист - додавайте свої улюблені спеції. Капусту розібрати на суцвіття, промити. Закип'ятити воду, покласти спеції і приправи, сіль, цукор, влити оцет і покласти суцвіття капусти. З моменту закипання на слабкому вогні тримати капусту чотири - п'ять хвилин, потім перекласти капусту в стерильні банки, а маринад знову довести до кипіння. Залити капусту киплячим маринадом, прикрити кришкою і залишити до охолодження (закручувати не обов'язково). Коли капуста охолоне, переставити в холодильник. Через добу закуска готова. В холодильнику його можна зберігати декілька тижнів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |