Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити хрусткі хлібці?
Хлібці робляться на житньому борошні, змішаної з пшеничним борошном. Обидва види борошна беруться в рівних кількостях. Що знадобиться для приготування 100 грам маргарину або рослинного масла Неповний склянку холодного молока (приблизно ¾ склянки) Столова ложка цукру Чайна ложка солі 200 грамів житнього борошна 200 грам пшеничного борошна Приготування треба Маргарин розтопити, розчинити в ньому сіль і цукор, дати охолонути до кімнатної температури. Потім влити холодне молоко (воно повинно бути з холодильника), всипати обидва види борошна і вимісити однорідне тісто. Залиште його на 10 - 15 хвилин відпочити. Стіл змастіть маслом, розкачайте тісто в дуже тоненький пласт (як можна тонше), часто наколіть виделкою і наріжте невеликими шматочками. Викладайте на деко, ставте в духовку і випікайте на середньому вогні до золотистого кольору. Хлібці можна використовувати для приготування різних бутербродів чи просто похрумтіти - теж дуже смачно. Ще їх можна використовувати замість чіпсів для прикраси салатів (тоді потрібно нарізати невеликими шматочками) або посипати ламаними хлібцями салат зверху замість сухариків. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |