Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити хрусткі хлібці?
Хлібці робляться на житньому борошні, змішаної з пшеничним борошном. Обидва види борошна беруться в рівних кількостях.
Що знадобиться для приготування
100 грам маргарину або рослинного масла
Неповний склянку холодного молока (приблизно ¾ склянки)
Столова ложка цукру
Чайна ложка солі
200 грамів житнього борошна
200 грам пшеничного борошна

Приготування

треба Маргарин розтопити, розчинити в ньому сіль і цукор, дати охолонути до кімнатної температури. Потім влити холодне молоко (воно повинно бути з холодильника), всипати обидва види борошна і вимісити однорідне тісто. Залиште його на 10 - 15 хвилин відпочити.
Стіл змастіть маслом, розкачайте тісто в дуже тоненький пласт (як можна тонше), часто наколіть виделкою і наріжте невеликими шматочками.
Викладайте на деко, ставте в духовку і випікайте на середньому вогні до золотистого кольору.
Хлібці можна використовувати для приготування різних бутербродів чи просто похрумтіти - теж дуже смачно. Ще їх можна використовувати замість чіпсів для прикраси салатів (тоді потрібно нарізати невеликими шматочками) або посипати ламаними хлібцями салат зверху замість сухариків.
Категория: Рецепти |
| Теги: хлібці, використовувати
Як готувати яблука в карамелі?
Як швидко посолити горбушу?
Як запекти яловичину в горщиках?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: