Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити гарячі бутерброди в багеті?
Незвичайний спосіб приготування звичайних гарячих бутербродів. Потрібна лише " корочка від багета, м'якуш виймається і його можна використовувати для котлетного фаршу або зробити сухарики. Необхідні продукти Один багет Дві - три сардельки Дві помідори Невеликий шматочок сиру Три зубчики часнику Кетчуп, майонез Пучок зелені Приготування Багет розрізати на кілька шматочків, відрізати кінчики, потім кожен шматок розрізати уздовж. Вирізати Серединку трикутником, щоб вийшло поглиблення в м'якуші. Видавити часник через прес, змішати його з майонезом, дрібно нарізаною зеленню і додати кетчуп. Помідори нарізати півкільцями, сир - тонкими скибочками. Сардельки розрізати вздовж на дві частини. Багет в серединці змастити сумішшю з майонезу та кетчупу. По одному краю розкласти помідори, поперчити. По іншому краю - сардельки. Накрити бутерброд скибочками сиру і поставити в розігріту духовку на 7 - 10 хвилин. Якщо є час, можна приготувати начинку зі смажених грибів або м'ясного фаршу. У сковорідці обсмажується цибуля, додаються гриби або фарш, сіль, спеції і все доводиться до готовності. Далі - за рецептом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |