Главная » Статьи » Рецепти

Смажені кабачки
Корисний, дуже доступний і смачний овоч - кабачок - гарний у будь-яких стравах. М'якість смаку кабачків відмінно підкреслює різні продукти. Класичними рецептами страв з кабачків є оладки, ікра, тушковані і печені кабачки. Але особисто мені більше до смаку кабачки смажені. Для того, щоб приготувати цю страву, потрібно всього кілька інгредієнтів:- кабачок (краще взяти невеликий молодий овоч);
- яйце;
- півсклянки борошна;
- рослинна олія для смаження.

1. Кабачки необхідно нарізати на кружечки приблизно по півсантиметра товщиною.
2. Яйце збити.
3. Борошно насипати у невелику миску або піалу.
4. Сковороду розігріти, додати трохи олії.
5. Потім йде основний етап приготування. Кружечок кабачка спочатку мачає в яйце, потім обвалюємо в борошні. Кладемо на сковорідку.
6. Через хвилини дві-три перевертаємо. Після підсмажування другої сторони блюдо готове.

Смажені кабачки відмінно поєднуються з соусом із сметани, часнику і зелені, а також з звичайним майонезом.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: кабачки, смажені
Як готувати млинці дієтичне?
Яловичина тушкована по-провансальски
Як готується салат Уолдорф?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: