Главная » Статьи » Рецепти |
Смажені кабачки
Корисний, дуже доступний і смачний овоч - кабачок - гарний у будь-яких стравах. М'якість смаку кабачків відмінно підкреслює різні продукти. Класичними рецептами страв з кабачків є оладки, ікра, тушковані і печені кабачки. Але особисто мені більше до смаку кабачки смажені. Для того, щоб приготувати цю страву, потрібно всього кілька інгредієнтів:- кабачок (краще взяти невеликий молодий овоч); - яйце; - півсклянки борошна; - рослинна олія для смаження. 1. Кабачки необхідно нарізати на кружечки приблизно по півсантиметра товщиною. 2. Яйце збити. 3. Борошно насипати у невелику миску або піалу. 4. Сковороду розігріти, додати трохи олії. 5. Потім йде основний етап приготування. Кружечок кабачка спочатку мачає в яйце, потім обвалюємо в борошні. Кладемо на сковорідку. 6. Через хвилини дві-три перевертаємо. Після підсмажування другої сторони блюдо готове. Смажені кабачки відмінно поєднуються з соусом із сметани, часнику і зелені, а також з звичайним майонезом. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 4 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |