Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти рибу по-італійськи?
В оригінальному італійському рецепті присутні анчоуси. Але у нас за відсутністю цієї рибки вона з успіхом була замінена кількою пряного засолу. Запіканка дуже цікава і по складу, і за смаком. Що знадобиться для приготування 500 грам філе морської риби (наприклад тріски) 200 грам кільки пряного посолу Одна велика цибулина Три свіжих помідори або консервовані помідори у власному соку 100 грам сиру (можна більше) По столовій ложці вершкового і рослинного масла Сіль, спеції і чорний мелений перець за смаком Приготування З помідорів зняти шкірку, м'якоть дрібно нарізати. Якщо помідори консервовані, то м'якоть розім'яти виделкою. На сковорідці розтопити вершкове масло, влити рослинне і в цій суміші масел обсмажити до прозорості дрібно нарізану цибулю. Деко змастити олією. Викласти в нього нарізану порційними шматочками і приправлену спеціями, перцем і сіллю морську рибу. Зверху на рибу викласти цибулю, потім помідори, помідори покласти філе пряної кільки (її попередньо почистити і розділити на филейки). Все засипати тертим сиром, запікати півгодини при температурі 180 градусів. На гарнір подати відварну картоплю і свіжі овочі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |