Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти рибу по-італійськи?
В оригінальному італійському рецепті присутні анчоуси. Але у нас за відсутністю цієї рибки вона з успіхом була замінена кількою пряного засолу. Запіканка дуже цікава і по складу, і за смаком.
Що знадобиться для приготування
500 грам філе морської риби (наприклад тріски)
200 грам кільки пряного посолу
Одна велика цибулина
Три свіжих помідори або консервовані помідори у власному соку
100 грам сиру (можна більше)
По столовій ложці вершкового і рослинного масла
Сіль, спеції і чорний мелений перець за смаком
Приготування

З помідорів зняти шкірку, м'якоть дрібно нарізати. Якщо помідори консервовані, то м'якоть розім'яти виделкою. На сковорідці розтопити вершкове масло, влити рослинне і в цій суміші масел обсмажити до прозорості дрібно нарізану цибулю.

Деко змастити олією. Викласти в нього нарізану порційними шматочками і приправлену спеціями, перцем і сіллю морську рибу. Зверху на рибу викласти цибулю, потім помідори, помідори покласти філе пряної кільки (її попередньо почистити і розділити на филейки). Все засипати тертим сиром, запікати півгодини при температурі 180 градусів. На гарнір подати відварну картоплю і свіжі овочі.
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, помідори
Як спекти сирні палички?
Салат на швидку руку "Рандеву"
Як зробити горілку з журавлиною?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: