Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти курку з картоплею і селерою?
![]() Що знадобиться для приготування Курка вагою трохи більше кілограма Півтора кілограма картоплі Три цибулини Три часточки часнику 300 грам кореня селери (якщо не любите - покладіть моркву) По половині чайної ложки сухого базиліка і орегано Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Картоплю і селеру нарізаємо невеликими кубиками. Перекладаємо в миску, вливаємо дві столових ложки рослинного олії, додаємо базилік, орегано, солимо і перчимо за смаком. Добре перемішуємо. Цибулю і часник в блендері подрібнюємо в кашку (або трьом на тертці). Трохи присаливаем. Цибулевої сумішшю змащуємо шматочки курки і викладаємо на застелений фольгою деко. Навколо курки розкладаємо картоплю і селеру. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, запікаємо до готовності (близько години). У процесі приготування кілька разів перевертаємо курку і поливаємо соком, що виділився. Подаємо з салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |