Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти курку з картоплею і селерою?
Дуже зручний спосіб приготування. Тут і гарнір, і основне блюдо, смачно все разом і окремо.
Що знадобиться для приготування
Курка вагою трохи більше кілограма
Півтора кілограма картоплі
Три цибулини
Три часточки часнику
300 грам кореня селери (якщо не любите - покладіть моркву)
По половині чайної ложки сухого базиліка і орегано
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Картоплю і селеру нарізаємо невеликими кубиками. Перекладаємо в миску, вливаємо дві столових ложки рослинного олії, додаємо базилік, орегано, солимо і перчимо за смаком. Добре перемішуємо.

Цибулю і часник в блендері подрібнюємо в кашку (або трьом на тертці). Трохи присаливаем. Цибулевої сумішшю змащуємо шматочки курки і викладаємо на застелений фольгою деко. Навколо курки розкладаємо картоплю і селеру. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, запікаємо до готовності (близько години). У процесі приготування кілька разів перевертаємо курку і поливаємо соком, що виділився.
Подаємо з салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, що
Солянка збірна м'ясна
Як приготувати корисний, легкий і смачний сніданок
М'ясо з картоплею в фользі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: