Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти картоплю зі сметаною і сиром?
![]() Необхідні продукти Кілограм молодої картоплі 200 мл сметани 150 грам твердого сиру Сіль і чорний мелений перець за смаком Свіжа зелень Рослинна олія Приготування Картоплю відваріть до готовності. Якщо картопля невелика, то розрізати не потрібно, велику розріжте навпіл уздовж. Викладіть на змащене маслом деко розрізом вниз. Дрібну намагайтеся укласти щільно одна до іншої. Посоліть і поперчіть. Залийте сметаною і посипте тертим сиром. Поставте в розігріту до 180 градусів духоку, запікайте до розплавлення сиру. Готову картоплю посипте дрібно нарізаною зеленню. Дуже ситне блюдо, універсальне, яким можна нагодувати все сімейство. Для різноманітності зробіть овочеві салатики, чоловікам можна запропонувати відбивні або котлети - швидкий і смачний обід готовий. Якщо готуєте зі старої картоплі, то її можна відварити в мундирі і потім почистити, інакше при варінні картопля може розвариться (крохмалисті сорту). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |