Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фахитас з яловичиною?
>Фахитас - чистої води мексиканське блюдо. Гостре і в той же час пікантне. Смак - божественний, аромат - дуже приємне і незвичайне. Які інгредієнти вам знадобляться? •Яловичина (м'якоть) - 1кг •Болгарський перець - червоний і жовтий по 2шт •Цибуля ріпчаста (великий) - 2шт •Лимон-2шт •Часник - 2 зубчики •Вустерський соус - 5 ст л •Сіль, перець - за смаком •Рослинне масло - для смаження Для соусу: •Помідори - 500г •Цибуля - 1шт •Часник - 3 зубчики •Червоне вино - 150мл •Кінзи - 1 пучок •Вустерський соус - 3ст л •Приправи: паприка, орегано, чебрець - 1чл •Сіль, перець - за смаком Як приготувати фахитас? Вичавлюємо сік лимонів в миску і змішуємо його з Вустерским соусом. Цибулю шаткуємо, часник подрібнюємо, яловичину ріжемо шматочками. Солимо, перчимо і маринуємо на 12 годин. Краще робити ввечері. Потім на наступний день беремо велику сковороду, викладаємо туди м'ясо і смажимо на слабкому вогні, помішуючи, 1,5 години. Воно повинно стати м'яким. Поки м'ясо смажиться, приготуємо пікантний соус. Помідори, цибулю, часник і кинзу подрібнюємо в блендері. Додаємо спеції і вустерський соус, а також сіль, перець і вино. Болгарський перець очищаємо від насіння, нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо в рослинному маслі з додаванням солі і перцю до золотистого кольору. Додаємо до м'яса обсмажений перець і заливаємо соусом. Смажимо до готовності хвилин 10-15. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |