Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фахитас з яловичиною?
>Фахитас - чистої води мексиканське блюдо. Гостре і в той же час пікантне. Смак - божественний, аромат - дуже приємне і незвичайне.
Які інгредієнти вам знадобляться?

•Яловичина (м'якоть) - 1кг
•Болгарський перець - червоний і жовтий по 2шт
•Цибуля ріпчаста (великий) - 2шт
•Лимон-2шт
•Часник - 2 зубчики
•Вустерський соус - 5 ст л
•Сіль, перець - за смаком
•Рослинне масло - для смаження

Для соусу:

•Помідори - 500г
•Цибуля - 1шт
•Часник - 3 зубчики
•Червоне вино - 150мл
•Кінзи - 1 пучок
•Вустерський соус - 3ст л
•Приправи: паприка, орегано, чебрець - 1чл
•Сіль, перець - за смаком

Як приготувати фахитас?

Вичавлюємо сік лимонів в миску і змішуємо його з Вустерским соусом. Цибулю шаткуємо, часник подрібнюємо, яловичину ріжемо шматочками. Солимо, перчимо і маринуємо на 12 годин. Краще робити ввечері.

Потім на наступний день беремо велику сковороду, викладаємо туди м'ясо і смажимо на слабкому вогні, помішуючи, 1,5 години. Воно повинно стати м'яким.

Поки м'ясо смажиться, приготуємо пікантний соус. Помідори, цибулю, часник і кинзу подрібнюємо в блендері. Додаємо спеції і вустерський соус, а також сіль, перець і вино.

Болгарський перець очищаємо від насіння, нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо в рослинному маслі з додаванням солі і перцю до золотистого кольору. Додаємо до м'яса обсмажений перець і заливаємо соусом. Смажимо до готовності хвилин 10-15.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Перець, Соус
Фокачча з цибулею і шавлією
Як спекти картопляно-сметанні булочки?
Як готувати яблука в карамелі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: