Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти філе індички з прянощами?
Дуже легкий рецепт приготування м'яса. Його можна використовувати і для свинини, і для яловичини, збільшивши час запікання.
Що знадобиться для приготування
Кілограм філе індички
Шість - сім часточок часнику
Столова ложка рослинного масла
Три - чотири столові ложки солі (для маринаду)
Чорний мелений перець, чебрець, коріандр, базилік, каррі - за смаком
Приготування

М'ясо миємо під проточною водою. У глибокому посуді готуємо маринад - просто змішуємо воду з сіллю і додаємо дрібку меленого перцю або кілька горошин чорного запашного перцю. Кладемо м'ясо в маринад - рідина повинна повністю покрити. Ставимо в холодильник на дві години.

Дістаємо м'ясо з маринаду, обтираем паперовим рушником. Очищені зубчики часнику розрізаємо вздовж на дві - три частини і шпигуємо м'ясо часником, роблячи неглибокі надрізи.
Всі спеції змішуємо, додаємо масло і пряною сумішшю натираємо м'ясо. Ставимо м'ясо в духовку, розігріту до 220 градусів і запікаємо 20 - 25 хвилин. Вимикаємо вогонь, залишаємо м'ясо на дві години в духовці. Дверцята не відкриваємо! М'ясо виходить ніжним і м'яким.
Можна готувати м'ясо у фользі, трохи збільшивши час запікання (до 30 хвилин) і залишивши м'ясо в духовці ще на годину-півтора після приготування.
Категория: Рецепти |
| Теги: час, м'ясо
Шоколадні яйця
Як приготувати капустяні булочки?
Як приготувати сирну запіканку без борошна?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: