Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти філе індички з прянощами?
Дуже легкий рецепт приготування м'яса. Його можна використовувати і для свинини, і для яловичини, збільшивши час запікання. Що знадобиться для приготування Кілограм філе індички Шість - сім часточок часнику Столова ложка рослинного масла Три - чотири столові ложки солі (для маринаду) Чорний мелений перець, чебрець, коріандр, базилік, каррі - за смаком Приготування М'ясо миємо під проточною водою. У глибокому посуді готуємо маринад - просто змішуємо воду з сіллю і додаємо дрібку меленого перцю або кілька горошин чорного запашного перцю. Кладемо м'ясо в маринад - рідина повинна повністю покрити. Ставимо в холодильник на дві години. Дістаємо м'ясо з маринаду, обтираем паперовим рушником. Очищені зубчики часнику розрізаємо вздовж на дві - три частини і шпигуємо м'ясо часником, роблячи неглибокі надрізи. Всі спеції змішуємо, додаємо масло і пряною сумішшю натираємо м'ясо. Ставимо м'ясо в духовку, розігріту до 220 градусів і запікаємо 20 - 25 хвилин. Вимикаємо вогонь, залишаємо м'ясо на дві години в духовці. Дверцята не відкриваємо! М'ясо виходить ніжним і м'яким. Можна готувати м'ясо у фользі, трохи збільшивши час запікання (до 30 хвилин) і залишивши м'ясо в духовці ще на годину-півтора після приготування. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |