Главная » Статьи » Рецепти |
Як замаринувати гарбуз?
Багато господині в сезон гарбуза не знають, що з неї можна приготувати смачненького. Зазвичай гарбуз використовують для приготування різних каш, запікають її з цукром, роблять компоти і навіть варять з неї варення. Однак з гарбуза можна зробити дуже смачну закуску. Процес приготування: Гарбуз - п'ятсот грамів; Цибуля ріпчаста - одна головка; Часник - два зубчики; Мед - одна десертна ложка; Сіль - пару щіпок; лимонний або Оцет яблучний - дві супові ложки; Приправа для корейської моркви - дві чайні ложки. Процес приготування: Необхідно взяти смачну і соковиту гарбуз, після цього перемішати очистити від шкірки і насіння. Потім натерти на тертці крупно. Відставити в сторону. Цибулю почистити і дрібно порізати, потім посмажити на сковороді до красивого кольору бурштину. Після цього перекласти цибулю до гарбузі. Перемішати. До гарбузі з цибулею додати мед, дрібно порізаний часник, приправу і оцет. Все необхідно добре вимісити і поставити під вантаж. Дати вистоятися гарбузі в холоді приблизно чотири години. Після цього часу треба розкласти по банках і поставити в холодне місце. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |