Главная » Статьи » Рецепти

Як загасити квашену капусту зі свинячими реберцями?
В зимовий час дуже хороша тушкована квашена капуста зі свинячими реберцями. Реберця бажано підбирати м'ясисті.
Інгредієнти:


Капуста квашена - один вилок;
Реберця свинячі - один кілограм;
Цибуля ріпчаста - одна головка;
Паприка - дві столові ложки;
Розсіл - один стакан;
Чабер - одна столова ложка;
Бульйон - дві склянки.

Процес приготування:

Насамперед, реберця треба промити і розрізати, потім відварити приблизно двадцять хвилин. Капусту треба промити, якщо вона дуже кисла або солона, таким чином, непотрібна кислота та сіль підуть.

Ріпчасту цибулю нашаткувати і обсмажити на салі, або на рослинному маслі. До цибулі треба перекласти капусту, перемішати, налити розсіл і бульйон. Гасити треба до неповної готовності.

Після цього необхідно взяти глиняний горщик і покласти на дно невелику кількість капусти, потім реберця, знову капуста, потім реберця і так викладаємо до самого кінця. Верхній шар повинен бути обов'язково - капуста. Після цього прикрити кришкою і поставити в духову шафу (190 градусів) на півтори години.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: реберця, Капуста
Як приготувати апетитні картопляні кнедлі?
Як приготувати справжній французький багет?
Чізкейк з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: