Такий чудовий зефірний тортик стане просто знахідкою для тих випадків, коли потрібно терміново приготувати святкове частування, а великої кількості часу і бажання возитися з випічкою немає. Правда цей десерт виходить занадто солодким і навіть злегка нудною, тому ягоди для торта слід вибирати кислі - це додасть смаку ласощі необхідну гармонію. Складові, які знадобляться для приготування торта: 700 грамів магазинного або приготованого заздалегідь будинку зефіру, одна банка згущеного молока, 300 грамів вершкового масла, приблизно 100-150 грамів горіхів (підійдуть волоські горіхи, фундук, мигдаль та ін), а також будь-які кислі ягоди (ідеально підійде журавлина).
Для початку слід підготувати продукти: горіхи обсмажити на сухій сковороді і не занадто дрібно нарубати, вершкове масло потримати при кімнатній температурі до розм'якшення, свіжі або морожені ягоди перемолоти або розім'яти до пюреобразного стану. М'яке вершкове масло слід збити за допомогою міксера, а потім, продовжуючи збивати, додати невеликими порціями згущене молоко. Також при бажанні в крем можна додати пару чайних ложок коньяку або бренді. На велике плоске блюдо викласти шаром половинки зефіру, намагаючись, щоб не було порожнеч. Зефір потрібно щедро змастити кремом і викласти шару ягідної маси. Далі знову йде шар зефіру, після чого торт зверху і з боків обмазується кремом і посипається рубленим горіхами. Готовий торт необхідно протягом декількох годин потримати а холодильнику і тільки потім подавати до столу.