Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти пиріжки з тушкованою капустою і сосисками?
Сосиски з тушкованою капустою - це класика кулінарії. Але і класику можна злегка інтерпретувати, в результаті одного з таких кулінарних експериментів з'явився варіант незвичайної начинки для пиріжків. Дуже зручно - можна догодити відразу і тим хто любить пиріжки з капустою, і любителям сосисок у тісті.
Що знадобиться для приготування
Дріжджове тісто по вашому коханому рецептом
Сосиски
Половина качана капусти (качан середній за розміром)
Одна морквина
Одна цибулина
Дві столові ложки томатної пасти
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

Капусту нашаткувати, цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити в олії цибулю і моркву, викласти капусту, томатну пасту. Тушкувати до готовності, в кінці приготування посолити і поперчити. Остудити до кімнатної температури.
Готове тісто ділимо на кілька частин щоб зручніше було розкочувати. Кожну розгортаємо в пласт (20х30см) і розрізаємо на чотири частини. У середину кладемо капусту, на неї - половинку сосиски і звертаємо рулетом. Краї защипывать не потрібно. Викладаємо на деко, даємо підійти і змащуємо яйцем. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, капустою
Як спекти пиріг «Яблука на снігу»?
Як приготувати суп з щавлю
Варення з чорниці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: