Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти оладки з начинкою із зелені та яєць?
Пропоную для різноманітності приготувати оладки з начинкою зі свіжої зелені і варених яєць. Смак дуже незвичайний, і швидше нагадує пиріжки. Вони можуть бути і непоганий закускою, підійдуть і до супу, борщу чи можуть подаватися просто зі сметаною як звичайні оладки. Що знадобиться для приготування 600 мл. кефіру Два яйця Дві чайних ложки розпушувача Борошно Щіпка солі Для начинки Два варених яйця Пучок зеленої цибулі, зелень кропу, петрушки Рослинне масло для смаження Приготування Збити яйця, змішати з теплим кефіром (можна злегка підігріти). Можна влити ложку рослинного масла, потім додати сіль, всипати просіяне борошно і розпушувач. Вимісити тісто, по консистенції воно повинно вийти густіше, ніж на оладки. Варені яйця дрібно порубати. Подрібнити зелень кропу, петрушки, дрібно нарізати зелений лук. Всі інгредієнти, додати в тісто і добре розмішати щоб начинка рівномірно розподілилася. Після додавання начинки тісто має стати ще густіше, якщо набрати його на ложку, то воно не буде виливатися з неї, а падати грудочкою. Розігріти в сковорідці олію, викладати оладки і обсмажувати з двох сторін на середньому вогні до рум'яного кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |