Приготоване за пропонованим рецептом печива багато назвали б скоріше всього найкращого домашньою солодкою випічкою, адже смак у цього ласощі виходить просто приголомшливим - печиво прямо-таки тане в роті, так що приготовлена порція з'їдається гостями або домашніми практично моментально, так що доведеться піч добавку! Ну а щоб спекти таке печиво з кремом тоффі вам будуть потрібні такі складники: для тесту - одна склянка пшеничного борошна вищого сорту, 120 г вершкового масла, чотири столові ложки коричневого цукру; для крему - 50 грамів вершкового масла, чотири столові ложки коричневого цукру, 400 г згущеного молока, а також 30 грамів фундука (або інших горіхів) і 150 грамів молочного шоколаду.
Просіяне борошно і холодне вершкове масло, нарізане на маленькі кубики з'єднати і розтерти руками, після чого додати коричневий цукор і замісити м'яке тісто, яке необхідно викласти тонким шаром у застелену папером для випічки форму. Тісто також потрібно місцями наколоти виделкою і потім випікати близько 15-20 хвилин при 180 градусах. У каструльці з товстим дном змішати масло, цукор і згущене молоко, після чого нагрівати суміш до закипання, постійно помішуючи при цьому, а після зменшити вогонь і варити 5-10 хвилин - крем повинен стати густим і не липнути до стінок каструльки. Підготовлений крем тоффі викласти рівним шаром на готовий і ще гарячий корж і почекати повного охолодження, а після корж посипати горіхами, полити розтопленим шоколадом і відправити на холод. Коли шоколадна помадка застигне, корж разом з кремом потрібно буде порізати на окремі печива.