Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти яблучний пиріг з розмарином?
Ніжний пиріг з пікантним смаком. Тісто з легкою кислинкою, смаком і запахом розмарину.
Що знадобиться для приготування тіста

170 грам вершкового масла (або маргарину)
170 грам цукру
Три яйця
250 грам борошна
Столова ложка меду
Половина чайної ложки кориці
120 грам нежирної сметани
Щіпка солі
10 грам розпушувача

Яблучна начинка

Два великих яблука кислого смаку (обов'язково кислих!)
Три чайних ложки подрібненого свіжого розмарину
Дві столові ложки вершкового масла
Дві столові ложки яблучного соку (не обов'язково)
Столова ложка цукру
Приготування

Яблука нарізати невеликими шматочками. У сковорідці розігріти вершкове масло, викласти яблука, розмарин і тушкувати на невеликому вогні, поки яблука не стануть м'якими. Хвилин через п'ять додати цукор, тушкувати ще дві хвилини.

М'яке вершкове масло (або маргарин) збити з цукром. Влити мед, перемішати і додати по одному яйця, кожен раз ретельно збиваючи масу. Покласти сметану, ще раз збити. Борошно просіяти, змішати її з сіллю, розпушувачем і корицею і поступово додавати в тісто, добре вимішуючи його лопаткою або міксером. Обережно ввести в тісто яблучну начинку, перемішати, викласти у змащену маслом форму. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 50 - 60 хвилин. Готового пирога дати охолонути у формі хвилин десять, дістати і посипати цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Яблука
Чим найкраще фарширувати яйця?
Як готуються смачні тефтелі з рисом?
Як готуються оладки з цвітної капусти?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: