Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти горіхово - шоколадний пиріг?
Особливість пирога в тому, що для його приготування не потрібно борошно. Але, незважаючи на це, він виходить дуже ситним і досить калорійним. Необхідні продукти Дві плитки чорного шоколаду (100 грам) Шість яєць 100 грам вершкового масла Половина склянки цукру 200 грам ядер волоського горіха 200 грам мигдалю Приготування Відокремлюємо жовтки від білків. Горіхи (волоські, мигдаль) розмелюємо в блендері, половину отсыпаем, до решти половині додаємо плитку шоколаду (її розламати на шматочки), подрібнюємо. Якщо залишилися шматочки горіхів, шоколаду - так навіть краще. Змішуємо з отсыпанными горіхами. Масло і цукор збиваємо в пишну масу. Жовтки додаємо по одному і кожен раз ретельно розмішуємо. Потім додаємо горіхи з шоколадом, перемішуємо. Білки збиваємо в окремій посудині в пишну піну. Обережно вмішуємо в тісто і викладаємо тісто в змащену вершковим маслом форму. Другу шоколадку рубаємо ножем або розламуємо руками на невеликі шматочки, вдавлюємо їх в тісто. Ставимо в гарячу духовку, випікаємо півгодини при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |