Главная » Статьи » Рецепти

Томатний хліб з сиром
Зараз багато хто воліє магазинного хліба хліб спечений самостійно вдома. Саме для таких любителів цей рецепт домашнього хліба з сиром.
Інгредієнти: один стакан томатного соку, 7 грамів сухих дріжджів, дві чайних ложки цукру, одна-півтори чайних ложки солі, три столові ложки рослинної олії, близько трьох склянок борошна, один яєчний жовток, зелений лук, близько 400-500 грамів сиру, кунжут.
Томатний сік необхідно підігріти, щоб він став теплим, додати до нього цукор і дріжджі, потім перемішати і залишити на час до утворення піни.
Дрібно порізати зелену цибулю і додати в томатно-дріжджову масу. Додати сіль.
У миску викласти дві склянки борошна, додати до неї томатну масу і рослинне масло. Замісити тісто, поступово додаючи борошно. Тісто не повинно прилипати до рук.
Потім тісто розкачати в пласт діаметром близько 50 сантиметрів. Змастити краї тіста яєчним жовтком і викласти сир, натертий на крупній тертці. Після цього тісто згорнути рулетом (щоб сир виявився всередині), а потім вийшов згорнути рулет і калачем поставити у форму, застелену пергаментом. Змастити тісто водою, посипати кунжутом і поставити на 1,5-2 години в тепле місце. За цей час обсяг тесту повинен збільшиться в два рази.
Поставити форму з збільшився в розмірі тестом в розігріту до 230 градусів духовку. Коли верх хліба зарум'яниться, накрити його фольгою і зменшити температуру до 180 градусів, після чого випікати ще 45-60 хвилин. Готових хліб накрити рушником і залишити на півгодини.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: тісто, близько
Як приготувати швидкий і смачний сніданок
Лазанья - рататуй
Як приготувати салат "Полуничка"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: