Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти фруктові булочки?
Пропоную вашій увазі рецепт булочок з рубаних варених фруктів. На 12 великих булочок нам буде потрібно: 4 ст. ложки топленого вершкового і рослинного масла. 0,15 літра молока ст. ложка меду чайна ложечка солі ст. ложка сухих дріжджів 0,125 літра холодної води яйце 350 грамів висівок Для прикраси: 60 грамів сухарів крупного помелу пара столових ложок меду чверть чайної ложки кориці збитий білок варені фрукти: родзинки, чорнослив курага, їх треба дрібно порубати. Змішайте мед з маслом, молоко і сіллю. Влийте воду і трохи підігрійте. Додайте дріжджі і яйце, перемішайте. Поставте суміш у тепло, поки не з'явиться піна. Всипте борошно і вимісити тісто. Сформуйте 12 булочок. З'єднайте мелені сухарі, корицю та мед. Опустіть кожну булочку спочатку в білок, а потім в суміш. Викладіть на змащене деко і залиште підніматися 45 хвилин. У центрі кожної булочки зробіть невелике заглиблення. У поглиблення покладіть по 1 чайної ложечки фруктів. Випікайте при 190 гр. приблизно 25 хвилин. Булочки дуже смачні. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |