Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти фруктові булочки?
Пропоную вашій увазі рецепт булочок з рубаних варених фруктів.
На 12 великих булочок нам буде потрібно:
4 ст. ложки топленого вершкового і рослинного масла.
0,15 літра молока
ст. ложка меду
чайна ложечка солі
ст. ложка сухих дріжджів
0,125 літра холодної води
яйце
350 грамів висівок
Для прикраси:
60 грамів сухарів крупного помелу
пара столових ложок меду
чверть чайної ложки кориці
збитий білок
варені фрукти: родзинки, чорнослив курага, їх треба дрібно порубати.

Змішайте мед з маслом, молоко і сіллю. Влийте воду і трохи підігрійте. Додайте дріжджі і яйце, перемішайте. Поставте суміш у тепло, поки не з'явиться піна. Всипте борошно і вимісити тісто. Сформуйте 12 булочок.

З'єднайте мелені сухарі, корицю та мед. Опустіть кожну булочку спочатку в білок, а потім в суміш. Викладіть на змащене деко і залиште підніматися 45 хвилин.

У центрі кожної булочки зробіть невелике заглиблення. У поглиблення покладіть по 1 чайної ложечки фруктів. Випікайте при 190 гр. приблизно 25 хвилин.

Булочки дуже смачні. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: булочки, булочок
Як готується гостра сальса?
Як правильно варити яйця пашот?
Пудинг з яловичої печінки з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: