Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати зрази з зеленою цибулею?
Якщо на порядку денному у вашому домашньому меню знову звичайні м'ясні котлети, їх можна урізноманітнити за допомогою начинки. Правда, називатися вони вже стануть зразами. Сама проста і швидка в приготуванні начинка - з зеленого цибулі і варених яєць. Необхідні продукти М'ясний фарш (свинина + яловичина) - 700 грам Чотири цибулини Два яйця Кілька скибочок білого батона Сіль, приправи і чорний мелений перець - за смаком Начинка Два пучка зеленого цибулі Чотири варені яйця Сіль Знадобляться панірувальні сухарі і рослинне масло Приготування Хліб замочити в молоці або воді і разом з цибулею прокрутити через м'ясорубку. Змішати з готовим фаршем, додати яйця, сіль, приправи і добре вимісити котлетну масу, а ще краще залишати її об стіл, щоб вона стала однорідною і добре склеїти. При такій підготовці фаршу при смаженні котлети або зрази не розтріскаються і не будуть ламатися. Відварити яйця, нарізати і змішати з дрібно нарізаним зеленим цибулею. Посолити за смаком. Взяти шматок харчової плівки, покласти на середину трохи фаршу. Зверху накрити другим шматком плівки і обережно долонею розрівняти фарш м'ясний млинець. Зняти верхню плівку, покласти начинку і злегка придавити. Один край плівки підняти, скласти навпіл млинець і обережно прим'яти руками краї, зліпити зразу. Запанірувати в сухарях і обсмажити в олії. Коли всі зрази будуть підсмажені, скласти їх на сковорідку, налити трохи бульйону або води і тушкувати 15 - 20 хвилин під кришкою на маленькому вогні. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |