Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку з гарбуза з сиром?
Гарбузова запіканка - це швидко, просто, корисно і смачно - суцільні переваги. Особливо порадує запіканка худнуть - в ній небагато калорій, але страва дуже ситна. Що знадобиться для приготування Кілограм гарбуза Дві морквини Дві цибулини 150 грам твердого сиру (можна два плавлених сирка) Склянку нежирних вершків або молока Три яйця 50 грам вершкового масла Рослинна олія для смаження овочів Панірувальні сухарі Кунжут для посипання Сіль і перець за смаком Приготування Очистити гарбуз від шкірки та волокнистої серединки з насінням. М'якоть нарізати тонкими шматочками, скибочками - як зручно. Якщо гарбуз попалася тверда, то можна прогріти її у мікрохвильовці або злегка запекти, обсмажити або згасити з двома столовими ложками води до м'якості (перевіряти зубочисткою, гарбуз повинна стати м'якою, але не розвалюватися). Моркву нарізати соломкою або натерти на корейській тертці. Цибулю нарізати півкільцями. Прогріти овочі в олії до м'якості, не обсмажувати. Яйця збити, змішати з молоком або вершками, посолити, поперчити. Сир натерти на тертці. На дно форми викласти шар гарбуза, потім шар тушкованих овочів, шар сиру, знову гарбуз і так чергувати шари до верху. Залити все омлетною сумішшю, зверху посипати кунжутом і сухарями, розкласти шматочки вершкового масла. Запікати півгодини при температурі 200 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |