Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати запіканку з фрикадельками і овочами?
В запіканці відмінно поєднуються всі продукти, а хрустка скоринка з чіпсів і сиру перетворює звичайне блюдо в справжній кулінарний шедевр.
Що знадобиться з продуктів
500 грам м'ясного фаршу
Кілька скибочок білого хліба
Одне яйце
Три цибулини
Два солодких болгарських перцю
Банка томатів у власному соку (або свіжі помідори)
Банка консервованої квасолі
Трохи консервованої кукурудзи (за бажанням)
Дві часточки часнику
50 грам чіпсів
75 грам сиру
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Хліб розмочити в молоці або у воді, злегка віджати, змішати з фаршем. Додати одну дрібно нарізану цибулину, яйце, сіль, перець, все добре вимішати. Зробити невеликі фрикадельки, обсмажити в маслі з усіх боків.
Дві цибулини нарізати кубиками, перець - невеликими шматочками. Свіжі помідори нарізати шматочками, дрібно порубати часник. У сковорідці в невеликій кількості олії обсмажити всі овочі, додати помідори, квасоля, посолити і поперчити, перемішати і тушкувати п'ять хвилин на середньому вогні. Додати фрикадельки, обережно викласти все у форму для запікання. Зверху розкласти чіпси і посипати тертим сиром. Запікати на середньому вогні 20 - 25 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, середньому
Як приготувати знамениті татарські пиріжки?
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Вівсяне печиво з чорносливом та ізюмом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: