Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закусочні тортики з кабачків?
Зазвичай закусочний кабачковий торт роблять з великих коржів-млинців, і різниця тільки в начинці. У цьому рецепті пропонується незвичайний варіант - зробити порційні міні-тортики. Готувати їх можна з різною начинкою, що дуже зручно.
Що знадобиться для приготування

Півтора кілограма кабачків
Два - три яйця
Кілька часточок часнику
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Борошно
Рослинне масло для смаження
Пучок свіжої зелені в тісто + кріп для прикраси
Трохи тертого сиру
Майонез або сметана для прошарку

Приготування

Кабачки потрібно очистити і натерти на крупній тертці. Віджати сік. Яйця збити з дрібкою солі і чорним меленим перцем, додати кабачки. Відразу ж всипати трохи борошна, розмішати. Підсипати борошно до тих пір, поки маса не почне нагадувати дуже густу сметану. Тоді підсолити за смаком і відразу ж починайте випікати невеликі млинці або оладки. обсмажуйте їх на середньому вогні до рум'яного кольору з обох сторін.
Обсмажений млинець викладіть на блюдо, дайте трохи охолонути і змастіть майонезом, посипте зеленню і тертим сиром. Наступний млинець викладайте зверху, на намазки. Верхній теж змастіть намазкой і потім злегка притисніть, посипте тертим сиром і кропом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тертим, змастіть
Як готується грибне печеня з овочами?
Як швидко і смачно посмажити куряче м'ясо?
Як готується сирний суп з фрикадельками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: