Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закусочні тортики з кабачків?
Зазвичай закусочний кабачковий торт роблять з великих коржів-млинців, і різниця тільки в начинці. У цьому рецепті пропонується незвичайний варіант - зробити порційні міні-тортики. Готувати їх можна з різною начинкою, що дуже зручно. Що знадобиться для приготування Півтора кілограма кабачків Два - три яйця Кілька часточок часнику Сіль і чорний мелений перець за смаком Борошно Рослинне масло для смаження Пучок свіжої зелені в тісто + кріп для прикраси Трохи тертого сиру Майонез або сметана для прошарку Приготування Кабачки потрібно очистити і натерти на крупній тертці. Віджати сік. Яйця збити з дрібкою солі і чорним меленим перцем, додати кабачки. Відразу ж всипати трохи борошна, розмішати. Підсипати борошно до тих пір, поки маса не почне нагадувати дуже густу сметану. Тоді підсолити за смаком і відразу ж починайте випікати невеликі млинці або оладки. обсмажуйте їх на середньому вогні до рум'яного кольору з обох сторін. Обсмажений млинець викладіть на блюдо, дайте трохи охолонути і змастіть майонезом, посипте зеленню і тертим сиром. Наступний млинець викладайте зверху, на намазки. Верхній теж змастіть намазкой і потім злегка притисніть, посипте тертим сиром і кропом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |