Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закусочні кульки з бринзою?
Незвичайна, яскрава і дуже проста в приготуванні закуска. Інгредієнти в ній підібрані так, що вона не може не сподобатися - поєднання бринзи і помідор люблять багато. Зелень не тільки вдало доповнює смак, але і робить закуску барвистою.
Що знадобиться для приготування
200 грам солонуватою бринзи
Три часточки часнику
Столова ложка вершкового масла
Помідоркі черрі
Мелений чорний перець за смаком
Сіль - якщо потрібно
Пучок зелені (петрушка, кріп, кінза, зелена цибуля)

Приготування

Бринзу для закуски краще вибирати з добре вираженим смаком, солонувату. Якщо смак бринзи м'який, потрібно буде додати сіль і мелений перець. Бринзу натріть на дрібній тертці або подрібніть в блендері (можна і розтерти виделкою).

Додайте ложку вершкового масла кімнатної температури, змішайте. Часник пропустіть через прес, додати до бринзу з маслом. Добре вимішайте до однорідного стану. Не забудьте спробувати, якщо треба - підкоригуйте смак додаванням часнику, солі і меленого перцю.

Помідоркі черрі вимийте, обсушіть. З бринзи зробіть коржики. У середину кожної покладіть помідорки, з'єднайте краї і скачайте кульку. Помидорка повинна опинитися в середині.
Подрібніть зелень, обваляйте в ній кульки. Викладіть на плоске блюдо і подавайте як порціонну закуску. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: смак, бринзи
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Як приготувати смачний салат з червоною рибою?
Як приготувати картопляну запіканку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: