Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закусочні кульки з бринзою?
Незвичайна, яскрава і дуже проста в приготуванні закуска. Інгредієнти в ній підібрані так, що вона не може не сподобатися - поєднання бринзи і помідор люблять багато. Зелень не тільки вдало доповнює смак, але і робить закуску барвистою. Що знадобиться для приготування 200 грам солонуватою бринзи Три часточки часнику Столова ложка вершкового масла Помідоркі черрі Мелений чорний перець за смаком Сіль - якщо потрібно Пучок зелені (петрушка, кріп, кінза, зелена цибуля) Приготування Бринзу для закуски краще вибирати з добре вираженим смаком, солонувату. Якщо смак бринзи м'який, потрібно буде додати сіль і мелений перець. Бринзу натріть на дрібній тертці або подрібніть в блендері (можна і розтерти виделкою). Додайте ложку вершкового масла кімнатної температури, змішайте. Часник пропустіть через прес, додати до бринзу з маслом. Добре вимішайте до однорідного стану. Не забудьте спробувати, якщо треба - підкоригуйте смак додаванням часнику, солі і меленого перцю. Помідоркі черрі вимийте, обсушіть. З бринзи зробіть коржики. У середину кожної покладіть помідорки, з'єднайте краї і скачайте кульку. Помидорка повинна опинитися в середині. Подрібніть зелень, обваляйте в ній кульки. Викладіть на плоске блюдо і подавайте як порціонну закуску. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |