Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закусочні грінки?
На святковому столі такі грінки ніколи не залежуються, завжди розходяться першими. Гостренькі, ароматні, з часником, майонезом, а начинка - мариновані огірочки і варені яйця. Втім, варіанти начинок можуть бути самі різні, кому що подобається. Що знадобиться для приготування Довгий батон (багет) Варені яйця Мариновані огірочки М'яке вершкове масло Майонез Часник Свіжа зелень для прикраси Приготування Батон нарізати тонкими скибочками, приблизно в палець завтовшки. Змастити одну сторону тоненьким шаром вершкового масла і обсмажити намазала сторону на середньому вогні (масло не додавати). Потім змастити маслом другий бік і теж обсмажити. Така підготовка займає більше часу ніж звичайна жарити на олії, але зате грінки будуть не такими жирними. Обидві сторони підсмажених грінок натерти часником. Один бік змастити тонким шаром майонезу, залишити на кілька хвилин і змастити другу сторону. Огірки і яйця нарізати тонкими кружечками, розкласти на грінки і теж злегка змастити майонезом. Посипати зеленню перед подачею до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |