Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закусочні бутерброди з овочевим рагу?
Овочеве рагу - універсальне блюдо і самодостатнє. Рагу з овочів може бути повноцінним вечерею або обідом, використовуватися як соус для пасти, намазки для бутербродів або тостів. Ось один з варіантів приготування закусочних бутербродів з овочевим рагу. Що знадобиться для приготування Кілька скибочок хліба з висівками Дві столових ложки рослинного масла Дві часточки часнику Трохи зелені Щіпка меленої паприки Для рагу Один баклажан Одна цибулина Дві - три зубчики часнику Три свіжих помідори чи банка помідорів у власному соку Невеликий пучок свіжої зелені Базилік і мелений перець за смаком Половина чайної ложки солі Рослинна олія Приготування Баклажани очищаємо від шкірки, ріжемо кубиками. Пересипаємо сіллю, залишаємо на півгодини щоб стікала гіркоту. Дрібно ріжемо часник і цибулю. Баклажани промиваємо під водою, віджимаємо. Розігріваємо олію, на середньому вогні обсмажуємо цибулю до м'якості. Кладемо баклажани, тушкуємо п'ять хвилин, поки вони не стануть м'якими. Вливаємо помідори (або кладемо кубики свіжих помідорів), тушкуємо ще хвилину. Посипаємо спеціями, сіллю, травами. Через хвилину знімаємо з вогню. Змішуємо дві столові ложки рослинної олії, подрібнений часник, паприку і сіль, зелень. Деко змащуємо маслом, кладемо скибочки хліба. Верх змащуємо підготовленою сумішшю (користуйтеся пензликом) і ставимо в духовку на верхній ярус. Підсмажуємо 4-5 хвилин до золотистого кольору. На скибочки хліба кладемо рагу, посипаємо сиром (за бажанням) і свіжою зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |