Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати відкритий пиріг з сиром?
Пиріг можна готувати не тільки з сиром, а з будь-якою солодкою начинкою - з яблуками, повидлом, джемом. Сир використовується як у чистому вигляді, так і з додаванням сухофруктів. Що знадобиться для приготування тіста 500 грам борошна 250 грам вершкового масла або маргарину 100 грам цукру Щіпка солі Пакетик ванільного цукру Для начинки 500 - 700 грам сиру (якщо з сухофруктами, то достатньо 500 грам) Дві столові ложки сметани 150 грам цукру (за смаком) П'ять яєць Пакетик ванільного цукру Приготування Борошно просіяти гіркою на стіл, нарізати шматочками маргарин прямо в борошно. Руками перетерти в крихту. Додати цукор, ванільний цукор, сіль і ще раз все легко перетерти. Для начинки сир розминаємо виделкою. Яйця збиваємо з цукром, додаємо ванільний цукор. У сир можна додавати розпарений і обсушенный родзинки, шматочки кураги, фініків. Змішуємо сирну масу зі збитими яйцями. Тісто ділимо на дві частини, одна повинна бути більше іншої. Більшу частину висипаємо на дно форми, розподіляємо рівним шаром. Потім виливаємо начинку. Зверху висипаємо другу частину тіста. Ставимо пиріг в духовку з температурою 180 - 200 градусів, випікаємо близько півгодини. Після випікання накрийте його рушником хвилин на десять і потім нарізайте на шматочки. Пиріг смачний і в гарячому, і в холодному вигляді. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |