Главная » Статьи » Рецепти

Овочі в винному соусі по-монастирськи
Для того, щоб приготувати овочі в винному соусі необхідні наступні інгредієнти: 100 г білого сухого вина, 50-70 грамів соняшникової олії, дві штучки червоного і дві штучки жовтого болгарського перцю, два великих помідора, одна середнього розміру морква, одна середня ріпчаста цибулина, один пучок петрушки, кілька зубчиків часнику, лавровий листок, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Цибулю необхідно дрібно порізати, а моркву - натерти на крупній тертці, потім все це злегка обсмажити на соняшниковій олії до золотистого кольору. Додати до моркви і цибулі подрібнений часник, дрібно порізану зелень петрушки і лавровий листочок і пасерувати, накривши кришкою ще близько 10-15 хвилин на несильному вогні. Після чого перекласти запашні овочі в глиняний посуд, а зверху викласти нарізаний болгарський перець і помідори. Все це полити зверху вином, посолити і поперчити. Потім накрити кришкою і запекти в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин або ж тушкувати на слабенькому вогні протягом півгодини.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: овочі, кришкою
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Що приготувати на вечерю швидко і смачно і недорого?
Як готується бефстроганов?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: