Як готується салат з квасолею і крабовими паличками?
У даній статті пропонується рецептик на подив простенького і нехитрого закусочного салату, для приготування якого потрібно буквально кілька цілком доступних інгредієнтів, так і приготування страви не потребує якихось значних зусиль і не займе багато часу. Ну а вже готовий салатик виходить не тільки смачним і ситним, але й досить апетитним на вигляд! Для того, щоб приготувати салат з квасолі і крабових паличок вам будуть потрібні такі продукти: приблизно 200 грамів консервованої у власному соку червоної квасолі, два-три курячих яйця, 200 грамів крабових паличок, а також сметана для заправки салату, чорний перець і сіль, ну і свіжа зелень за вашим вибором.
Яйця слід відварити круто, охолодити, почистити і порізати невеликими кубиками. Крабові палички і вимиту свіжу зелень необхідно дрібно нарізати. З консервованої квасолі злити всю рідину. Підходящого розміру глибокому салатнику потрібно з'єднати нарізані яйця, зелень, крабові палички і квасолю, додати сіль і перець за смаком, а потім заправити салат сметаною і ретельно перемішати. Готове страв трохи охолодити в холодильнику і подавати до столу.