Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати відбивні по-угорськи?
М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить соковитим і ніжним, під смачнючий соусі. Готувати можна і свинину та яловичину, але для яловичини потрібно трохи збільшити час приготування. Необхідні продукти 500 грам свинини або яловичини Одна велика цибулина Два - три зубчики часнику Дві - три столові ложки сметани Борошно для панірування Сіль і перець за смаком Рослинна олія Вода Приготування М'ясо нарізаємо як на відбивні. Приправляємо перцем, сіллю, обвалюємо в борошні. Викладаємо на сковорідку в добре розігріту олію, обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки. Обсмажувати м'ясо потрібно партіями, не все відразу, так щоб шматочки м'яса під час смаження лежали окремо, не злипалися. Перекладаємо м'ясо на тарілку, і в тому ж маслі обсмажуємо нарізану кубиками цибулю до прозорості. Додаємо до нього дрібно нарізаний часник, обсмажуємо ще одну хвилину. Викладаємо в сковорідку м'ясо, трохи підсолюємо і вливаємо окріп, він повинен майже повністю прикрити м'ясо. Накриваємо сковорідку кришкою, тушкуємо до повної готовності м'яса. По часу це приблизно півгодини (залежить від м'яса, яловичина буде тушкуватися довше). Під час приготування при необхідності підливаємо в сковорідку окріп. Коли м'ясо вже готове, сметану розводимо водою до рідкого стану і вливаємо до м'яса. Накриваємо кришкою, на самому маленькому вогні тушкуємо м'ясо хвилин п'ять - десять. Подавати з будь-яким гарніром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |