Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати вегетаріанський плов з грибами?
До рецептами овочевого і м'ясного плову пропоную додати ще один варіант - грибний плов. Звичайно, самим смачним він буде з лісовими грибами, але в крайньому випадку підійдуть і звичайні печериці. Що знадобиться для приготування Склянку рису 200 грам грибів Дві - три морквини Одна цибулина Один болгарський перець Рослинна олія Сіль і спеції за смаком Приготування Гриби нарізаємо пластинами, цибулю - дрібними кубиками, великими кубиками ріжемо перець і помідори. Моркву можна нарізати тонкою довгою соломкою або натерти на крупній тертці. Рис промиваємо, даємо стекти воді. В рослинній олії обсмажуємо цибулю, поки він не стане прозорим, потім додаємо моркву. Коли вона почне трохи золотитися (змінить колір), викладаємо в сковорідку перець і через дві - три хвилини помідор. Додаємо гриби, злегка обсмажуємо. Приправляємо спеціями - карі, чорним меленим перцем, можна покласти трохи куркуми. Всипаємо рис, продовжуємо обсмажувати, постійно помішуючи, щоб овочі не пригоріли. Додаємо киплячої води, щоб вона покрила рис, даємо закипіти, накриваємо кришкою і на слабкому вогні доводимо до готовності. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |