Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати вегетаріанський плов з грибами?
До рецептами овочевого і м'ясного плову пропоную додати ще один варіант - грибний плов. Звичайно, самим смачним він буде з лісовими грибами, але в крайньому випадку підійдуть і звичайні печериці.
Що знадобиться для приготування
Склянку рису
200 грам грибів
Дві - три морквини
Одна цибулина
Один болгарський перець
Рослинна олія
Сіль і спеції за смаком
Приготування

Гриби нарізаємо пластинами, цибулю - дрібними кубиками, великими кубиками ріжемо перець і помідори. Моркву можна нарізати тонкою довгою соломкою або натерти на крупній тертці. Рис промиваємо, даємо стекти воді.

В рослинній олії обсмажуємо цибулю, поки він не стане прозорим, потім додаємо моркву. Коли вона почне трохи золотитися (змінить колір), викладаємо в сковорідку перець і через дві - три хвилини помідор. Додаємо гриби, злегка обсмажуємо. Приправляємо спеціями - карі, чорним меленим перцем, можна покласти трохи куркуми. Всипаємо рис, продовжуємо обсмажувати, постійно помішуючи, щоб овочі не пригоріли. Додаємо киплячої води, щоб вона покрила рис, даємо закипіти, накриваємо кришкою і на слабкому вогні доводимо до готовності.
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, кубиками
Канапе з оселедцем і буряковим песто
Деруни з мачанкою
Натуральна ікра баклажанна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: