Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати творожник з вишнею та мигдалем?
Рецепт порадує любителів сирною випічки. Ніжний і смачний творожник може подаватися і як торт - за смаком він нічим не поступиться сирних тортів з фруктами.
Необхідні продукти
600 грам сиру
200 грам сирного сиру (якщо такого немає, то брати 800 грам сиру)
150 грам цукру (за смаком)
Чотири яйця
Дві столові ложки крохмалю
100 мл. вершків (20% жирності)
300 грам вишні (замороженої або свіжої)
100 грам очищеного мигдалю
Щіпка солі
Цукрова пудра для посипання
Приготування

Якщо ви використовуєте заморожену вишню, її потрібно попередньо розморозити, дати стекти рідини і потім викласти на паперовий рушник, щоб сік вбрався. Зайва волога в творожнике не потрібна. Мигдаль очистити дуже просто - залийте його окропом і коричнева шкірка відійде. Обсушити і порубати ножем.

яйця Розтираємо з цукром, додаємо дрібку солі. Крохмаль заливаємо вершками, розмішуємо, виливаємо суміш до яєць і цукру, додаємо сир, сирний сир і збиваємо міксером на середній швидкості.
вистилаємо Форму папером для випічки (і дно і борти), змащуємо папір маслом і виливаємо суміш. Зверху розкладаємо вишню, посипаємо рубаним мигдалем, ставимо в розігріту до 175 градусів духовку на 50 - 60 хвилин. Готовий творожник буде нещільним, як і будь-яка сирна випічка, тому його відразу діставати і різати не треба. Дайте йому охолонути в духовці з відкритими дверцятами, потім повністю остудіть. Перед подачею посипте цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: випічки, творожник
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Як приготувати макарони з сиром?
Яблучні млинчики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: