Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тришаровий пиріг із заварним кремом?
Якщо дотримуватися всі пропорції і рекомендації, то в результаті з одного виду тесту у вас вийде тришаровий пиріг з серединкою з найніжнішого заварного крему. Що знадобиться для приготування 500 мл. молока Столова ложка води 150 грам цукру 115 грам борошна 125 грам розтопленого вершкового масла Чотири яйця Чайна ложка ванільного цукру Цукрова пудра і збиті вершки для подачі (за бажанням) Приготування Пиріг готується в круглій формі діаметром 24-26 см, і вона не повинна бути роз'ємною, оскільки тісто досить рідке. Ванільний цукор змішайте з білим цукром. Білки відокремте від жовтків, збийте білки з дрібкою солі в щільну піну до хороших піків. Жовтки і цукор збивайте, поки маса не стане світлою і не збільшиться в об'ємі. Влийте воду і тепле розтоплене масло. Збивайте ще дві хвилини. Потім, не перестаючи збивати, додайте борошно. Влийте молоко і збийте до однорідності. Вийде рідке тісто. В три заходи додайте в тісто білки. Вилийте тісто в застелену пергаментом форму і поставте в розігріту до 160 градусів духовку. випікають пиріг 45-60 хвилин, поки верх не зарум'яниться. Готовий пиріг потрібно остудити і прибрати в холодильник на 2-3 години. Потім дістати з форми і нарізати. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |