Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати триколірне желе?
Желе, приготоване будинку за перевіреним рецептом, ні в яке порівняння не йде з желе з пакетиків, яке продається в магазині. Домашній десерт буде не тільки корисним, але і дуже смачним.
Що знадобиться для приготування
30 грам швидкорозчинного желатину
200 мл натурального йогурту без добавок
Дві столові ложки цукру
Чотири столові ложки порошку какао
250 грам ківі (або інших фруктів)
Трохи води
200 мл. молока

Приготування

Желе складається з трьох шарів, і готувати їх потрібно по черзі, щоб попередній шар встиг застигнути.
Перший шар з йогурту. При бажанні в йогурт можна додати цукор. Беремо 10 грам желатину, змішуємо з трьома столовими ложками гарячої води, перемішуємо, щоб не було грудочок. Повільно додаємо желатин в йогурт, постійно помішуючи масу. Розливаємо по креманках або склянках, ставимо в холодильник.

Другий шар з какао. Поки застигає перший шар, ми приготуємо другий. Какао змішуємо з цукром, заливаємо теплим молоком і даємо закипіти. Варимо дві хвилини, охолодити. 10 грам желатину розводимо в трьох столових ложках води, повільно додаємо в какао. Як тільки желе з йогурту застигло, наливаємо шар з какао і знову ставимо в холодильник.

Третій шар з ківі. Очищений ківі перемелюємо в блендері, додаємо дві столові ложки цукру і три столові ложки води. Даємо закипіти, варимо десять хвилин. проціджуємо, якщо колір блідий - додайте трохи зеленого харчового барвника. В охолоджену масу додати розчинений желатин (10 грам на три столових ложки гарячої води) і залийте третім шаром. Зачекайте, поки застигне, і подавайте смачний десерт. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: какао, шар
Як запекти яловичину в горщиках?
Як спекти сметанник з куркою і грибами?
Суп в горщиках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: